Εφημερίδα »Θεσσαλονίκη»: Στα τέλη του χρόνου αποκαλύπτεται η νέα… νέα παραλία

deltia-typou117 προβολές
Σε περίπου δέκα μήνες από σήμερα τα συνεργεία που βρίσκονται εγκατεστημένα στο χώρο, καθιστώντας τον απροσπέλαστο για τους πολίτες, θα έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους και σταδιακά η νέα… νέα παραλία της Θεσσαλονίκης θα αρχίσει να αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια των επισκεπτών της.

Το παραλιακό μέτωπο της πόλης σε ένα μήκος περίπου τριών χιλιομέτρων από το ύψος των ναυταθλητικών ομίλων μέχρι και το Βασιλικό Θέατρο αλλάζει όψη και σιγά – σιγά παίρνει τα χαρακτηριστικά που έχει ήδη αποκτήσει το πρώτο τμήμα από το ύψος του Μεγάρου Μουσικής.

Η δεύτερη φάση των έργων ανάπλασης
στη νέα παραλία προχωρά με ρυθμούς μάλλον
αξιοπερίεργους για τα ελληνικά δεδομένα, καθώς μέχρι στιγμής η πορεία δεν έχει παρεκκλίνει ούτε στο ελάχιστο, σε σχέση με τα χρονοδιαγράμματα που αρχικά είχαν τεθεί.

«Αναπλασμένη, με τη νέα ξεχωριστή μορφή της, η παραλία θα αποδοθεί στη χρήση των Θεσσαλονικέων και των επισκεπτών της πόλης περί τα τέλη της τρέχουσας χρονιάς», επισήμανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αστικού Περιβάλλοντος Ανδρέας Κουράκης, σημειώνοντας ότι γίνονται προσπάθειες, ώστε το τμήμα της παραλίας προς την πλευρά της θάλασσας να παραδοθεί ακόμη νωρίτερα, το προσεχές καλοκαίρι, για να δοθεί η δυνατότητα στον κόσμο να απολαμβάνει τη βόλτα του πλάι στον Θερμαϊκό.


…δείτε τη δημοσίευση ››› 


 
 
 
X