Εφημερίδα »Μακεδονία»: Λίφτινγκ στα εγκαταλειμμένα σιντριβάνια

deltia-typou135 προβολές
Σε εκτεταμένο λίφτινγκ στα σιντριβάνια της πόλης, πολλά από τα οποία παρουσιάζουν εμφανή σημάδια εγκατάλειψης, πρόκειται να προχωρήσει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο δήμος Θεσσαλονίκης.
 
Η αρμόδια αντιδημαρχία Αστικού Περιβάλλοντος προετοιμάζει διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου, που αφορά τη συντήρηση συνολικά 23 σιντριβανιών όχι μόνο στο κέντρο αλλά και σε περιφερειακές συνοικίες της πόλης. Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 80.000 ευρώ, το οποίο θα ολοκληρωθεί μέσα στο τρέχον έτος.
 
Ταυτόχρονα σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αστικού Περιβάλλοντος Ανδρέα Κουράκη προγραμματίζεται η κατασκευή επιπλέον έξι σιντριβανιών στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης, σε σημεία όπου αναπτύσσονται χώροι πρασίνου ή παιδικές χαρές.
 

«Η δημιουργία των καινούργιων σιντριβανιών περιλαμβάνεται στο τεχνικό πρόγραμμα που έχουμε συντάξει για το τρέχον έτος. Ήδη οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες ολοκληρώνουν τη σχετική προετοιμασία και πολύ σύντομα το θέμα θακατατεθεί προς έγκριση στο δημοτικό συμβούλιο», σημείωσε ο κ. Κουράκης


…δείτε τη δημοσίευση ›››


X