17η Έκθεση Μαθητικής Φωτογραφίας

557 προβολές

Την έκθεση διοργανώνει το Φωτογραφικό Kέντρο Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Συμμετέχουν μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων (και Δημοτικών) της ευρύτερης περιοχής της Θεσσαλονίκης.

 

Φέτος συμμετέχουν και τρία τιμώμενα σχολεία από την Αυστραλία: Το Waverley College – Sydney, το Gungahlin College – Canberra και το Princes Hill Secondary College – Melbourne

Η έκθεση αυτή ήδη έχει γίνει θεσμός, καθώς φέτος είναι η δέκατη έβδομη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται. Όλα αυτά τα χρόνια έχουν συμμετάσχει περισσότερα από 140 σχολεία και έχουν εκθέσει φωτογραφίες τους περίπου χίλιοι τριακόσιοι μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Μπορούν να συμμετάσχουν μαθητές από όλα τα σχολεία (ιδιωτικά και δημόσια) της ευρύτερης περιοχής του νομού Θεσσαλονίκης, ομαδικά αν συμμετέχουν σε τμήμα φωτογραφίας ή ατομικά. Όποιο σχολείο ή μαθητής χρειαστεί βοήθεια για την προετοιμασία των εργασιών μπορεί να τη ζητήσει από τους διοργανωτές. Οι συμμετέχοντες επιβαρύνονται μόνο με το κόστος εκτύπωσης των φωτογραφιών τους.

Στο δικτυακό τόπο του ΦΚΘ (www.fkth.gr) μπορούν οι επισκέπτες να βρουν τα ονόματα των σχολείων και όλων των μαθητών που συμμετείχαν όλα αυτά τα χρόνια στις εκθέσεις.Διάρκεια έκθεσης:

4/5/2012 – 18/5/2012

Ώρες λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00
Αγγελάκη 13, ισόγειο

Πληροφορίες:

τηλ 2310.296.800