Ενεργειακές επιθεωρήσεις για την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών στο κτίριο της Αρχιτεκτονικής και στο κτίριο της Βιβλιοθήκης Δήμου Θεσσαλονίκης

705 προβολές

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προκηρύσσει πρόχειρο διαγωνισμό με κλειστές προσφορές και συμπλήρωση τιμολογίου, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάθεση της υπηρεσίας «Ενεργειακές επιθεωρήσεις για την έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών στο κτίριο της Αρχιτεκτονικής και στο κτίριο της Βιβλιοθήκης Δήμου Θεσσαλονίκης» π. δ. 12.233,35 € με Φ.Π.Α., για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Αστικού Σχεδιασμού και Αρχιτεκτονικών Μελετών του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τις προσφορές τους στο γραφείο 020 του κτιρίου Ε΄ του Κεντρικού Καταστήματος του Δήμου Θεσσαλονίκης Β. Γεωργίου Α΄ 1 την 21/10/2015 ημέρα Τετάρτη ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών 10:00 π.μ. και ώρα λήξης 10:30 π.μ.

Το ως άνω έργο αποτελεί Υποέργο της Πράξης “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ”, η οποία έχει ενταχθεί στον Άξονα Προτεραιότητας 04- Ψηφιακή σύγκλιση και επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας του Επιχειρησιακού Προγράμματος Μακεδονίας - Θράκης.

Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης. Το έργο θα βαρύνει τις πιστώσεις της ανωτέρω Πράξης με Σ.Α.Ε. Ε0618 και κωδ. ΠΔΕ 2012ΣΕ06180063

…περισσότερα ›››